Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii unei petreceri private pe o stradă, amendaţi cu 1.500 lei pentru nepăstrarea distanţării fizice

Organizatorii unei petreceri care a avut loc luni pe o stradă din municipiul Constanţa, cu prilejul unei cununii, au fost amendaţi de poliţişti cu suma totală de 1.500 de lei pentru nepăstrarea distanţării fizice între participanţi, iar muzicanţii, cu 600 de lei, pentru tulburarea liniştii locuitorilor cartierului, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, "în jurul orei 17,00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Constanţa era în desfăşurare o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare, prevăzute pe perioada stării de alertă".

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi jandarmi, fiind identificaţi doi bărbaţi, organizatorii petrecerii cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani, nepoata acestora.

"Poliţiştii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile de distanţare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceştia s-au conformat şi au intrat în locuinţă, iar membrii formaţiei muzicale au părăsit de asemenea zona", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu suma totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind distanţarea fizică între participanţi, iar membrii formaţiei au fost amendaţi cu 600 de lei, pentru "tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.