Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Organizatorii Wimbledon analizează toate scenariile, între care amânarea şi anularea - Decizia finală vine peste o săptămână

Wimbledon

All England Lawn Tennis Club a anunţat, miercuri, că evaluează toate scenariile posibile pentru ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, inclusiv amânarea şi anularea din cauza pandemiei Covid-19, potrivit news.ro.

“AELTC continuă să evalueze în detaliu toate scenariile pentru ediţia din acest an, inclusiv amânarea şi anularea, ca urmare a pandemiei Covid-19”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Citeşte şi: VIDEO Percheziţii de amploare într-un dosar de înşelăciune cu pretinse teste COVID - Aproape 10.000 de teste nereale încerca firma să vândă pe internet

O şedinţă a conducerii AELTC în care se va lua o decizie va avea loc săptămâna viitoare. În pregătirea acesteia organizatorii turneului de la Wimbledon ţin legătura cu federaţiia, cu conducerile ATP, WTA şi ITF, precum şi cu reprezentanţii celorlalte turnee de grand slam. Teoretic, pregătirile pentru turneu ar urma să înceapă la sfârşitul lunii aprilie.

Disputarea turneului fără public este exclusă, a precizat AELTC.

Turneul de la Wimbledon, la care Simona Halep este deţinătoarea trofeului în proba de simplu feminin, ar trebui să aibă loc între 29 iunie şi 12 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.