Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orgie într-o familie: un tânăr de 22 de ani și concubina sa de 25 de ani au întreținut relații sexuale cu fetița de patru ani a femeii

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Un tânăr de 22 de ani şi concubina sa de 25 de ani au fost reţinuţi, joi, de către poliţiştii din Arad, pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica de patru ani a femeii, care ar fi fost şi martoră la raporturi sexuale între cei doi adulţi, informează Agerpres.

Citește și: AVERTISMENT Costuri URIAȘE ale României pentru bugetari: 'Fie sunt concediați, fie sunt reduse salariile'

Conform unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, poliţiştii unei secţii din municipiu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au reţinut un bărbat şi o femeie pentru săvârşirea de infracţiuni sexuale cu minori.

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina sa de 25 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 - martie 2019 ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi", se arată în comunicat. În perioada săvârşirii faptelor, cuplul a locuit în Arad. În urma cercetărilor, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor şi rele tratamente aplicate minorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.