Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OROARE O fetiță din Italia s-a SINUCIS cu o curea, în urma unei provocări pe TikTok

TikTok

Cazul fetiței care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok continuă să stârnească emoții în Italia. O prietenă a copilei este audiată. Micuța Antonella va fi înmormântată marți, în biserica unde urma să primească prima împărtășanie. în luna mai.

Marți este ziua în care familia și prieteni își iau rămas bun de la Antonella Sicomero, fetița din Italia care a murit sufocată în urma unei provocări pe TikTok, scrie La Repubblica.

Ancheta continuă însă, în aceste zile fiind audiați prietenii copilei de 10 ani, inclusiv o prietenă și sora fetiței. Dispozitivele electronice și celulare ale persoanelor apropiate de Antonella au ajuns, de asemenea, sub sechestru.

Citește și: Anthony Fauci dă BOMBA: pentru a ne FERI de coronavirus e nevoie să purtăm DOUĂ MĂȘTI simultan .

„Să așteptăm rezultatele investigațiilor, dar vreau să spun că nu i-am dat eu cureaua respectivă fiicei mele”, a spus tatăl Antonellei, Angelo Sicomero.

Până acum se știe că în ziua cu pricina fetița le-a spus părinților că urma să facă duș. Când tatăl se întoarce de la serviciu, are obiceiul de a-și lăsa hainele în baie și este posibil ca Antonella să fi găsit cureaua chiar acolo. Ceea ce s-a întâmplat înainte ca fata să-și strângă cureaua în jurul gâtului este în centrul anchetei.

În seara în care Antonella a fost de acord să participe la acel joc absurd, telefonul ei mobil, pe care l-a primit în dar de la părinți pentru a zecea aniversare, se afla pe raftul oglinzii din baie. Investigațiile urmează să stabilească dacă fetița făcea un video sau dacă era în direct cu cineva. Cert este că fetița nu a mai reușit să slăbească puterea curelei din jurul gâtului și a căzut la pământ fără viață.

Ea a fost găsită de o surioară, o fetiță de 5 ani.

Ipoteza conform căreia fata ar fi participat la „Blackout challenge” a fost avansată de anchetatori când au aflat că Antonella era foarte activă pe rețelele de socializare. Atât de activă încât avea zece profiluri Instagram și trei conturi Facebook.

Părinții au decis să îi dăruiască telefonul mobil după ce copila a luat telefonul mamei și a descărcat TikTok.

„Făcea balet, urmărea tutoriale de machiaj și coafură, cânta”, declara Angelo Sicomero.

Cu toate acestea, ceva din viața sa virtuală nu a mers bine. Cineva a împins-o spre acel joc, poate un coleg care nu a înțeles pericolul sau un adult? Sunt întrebări la care vor primi răspuns anchetatorii.

Micuța este înmormântată la ora 11.00 în biserica Magione.

„Aici urma să primească prima împărtășanie în luna mai”, spune un unchi.

Fetița din Palermo a murit asfixiată în urmă cu câteva zile, informațiile de până acum ducând la ipoteza că participa la o provocare numită „jocul cu eșarfa” pe TikTok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.