Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Osteoporoza cauzează mari probleme tinerilor, afectându-le grav mobilitatea

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Osteoporoza , considerată boala seniorilor, afectează și tinerii. Din cauza acestei boli, oasele lor sunt casante și fracturile grave se produc la cele mai mici căzături. Doar prin recuperare medicală, aceștia se pot repune pe picioare, recăpătându-și mobilitatea.

În Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov, a fost internat un tânăr de numai 30 de ani, care suferă de osteoporoză. A căzut pe scări și a suferit o fractură gravă de col femural, adică de șold.

A fost operat în luna aprilie, însă fracturile de șold implică intervenții chirigicale dificile. Nici după operație, pacienții nu se simt bine, prezentând dureri mari la fiecare mișcare. Este nevoie de recuperare medicală profesionistă, realizată în spital, cu numeroase ședințe de kinetoterapie și fizioterapie.

content-image

Robert, la 30 de ani, nu mai putea sa meargă fără ajutorul cuiva, din cauza fracturii șoldului. S-a internat pentru recuperare medicală în Spitalul Sfantul Sava. După numai o lună de la internare, după un program intensiv special, Robert poate să meargă singur. Face deja plimbări și folosește bastonul doar pentru siguranță.

Ambiția lui este să fie total independent, să-și reia toate activitățile zilnice și să nu mai aibă nevoie de baston nici măcar pentru distanțe medii si lungi. Are o voință de fier: chiar și în pauza de masă, el lucrează la aparate, în sala de kinetoterapie.

Când s-a internat în Spitalul Sfântul Sava, era deznădăjduit și refuza politicos să socializeze, în afara strictului necesar. Acum și-a recăpătat încrederea în sine, zâmbește, este senin și optimist.

"Sunt bine, acum. Foarte bine! O să scap și de cârja asta, foarte curând! Când o să plec acasă, o să merg singur, pe picioarele mele", spune Robert.

content-image

Cu echipamentele inovative pe care Spitalul Sfântul Sava le deține, cele mai multe, în premieră națională, și cu terapeuții profesioniști, printre cei mai performanți din țara noastră, pacientul a reușit să meargă din nou, în mai puțin de o lună de tratament.

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava efectuează tratamente în regim de internare, în saloane cu 2 și 3 paturi, în condiții de standarde înalte, la nivelul marilor spitale din Europa. Pacienții beneficiază de mai multe tipuri de terapii zilnic, astfel încât recuperarea lor să se facă în timp cât mai scurt, în funcție de prescrierile medicilor și de patologii.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.