Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTP Bank lansează un produs bancar 100% digital

OTP Bank
OTP Bank

OTP Bank România lansează un canal 100% digital pentru contractarea produselor băncii. Primul produs disponibil prin acest canal este Pachetul LeZero, care conține cont curent în lei, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking cu costuri zero pentru utilizator, dacă sunt îndeplinite condițiile necesare contractării acestui pachet, conform Mediafax.

Lansarea canalului digital pentru achiziția de produse OTP Bank reprezintă o etapă importantă a strategiei Apollo, prin care banca urmărește dezvoltarea prezenței pe piața locală. Pachetul LeZero poate fi solicitat și obținut acum și 100% online, din confortul propriului birou sau de acasă, fiind o soluție modernă, adaptată la contextul actual în care distanțarea fizică este esențială.

Costul pachetului este zero pentru utilizator dacă acesta încasează cel puțin 1.200 lei lunar în orice cont curent deschis la OTP Bank și efectueză cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit deținut în cadrul pachetului sau prin serviciul OTPdirekt. De asemenea, clienții noi ai băncii, care nu au avut anterior un cont curent deschis la OTP Bank și care achiziționează Pachetul LeZero până la finalul acestui an, pot primi un bonus de până la 10% cashback din suma tranzacțiilor realizate cu cardul de debit Mastercard, în limita a 50 de lei lunar, respectiv 600 lei în primul an, conform Regulamentului campaniei disponibil la www.otpbank.ro/campanie-LeZero.

La finalul lunii august volumul tranzacțiilor digitale realizate de clienții persoane fizice ai băncii a ajuns la 92% din total.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.