Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OTP Bank România inaugurează o nouă sucursală în Timişoara

OTP Bank
OTP Bank

OTP Bank România anunţă inaugurarea unei noi sucursale în oraşul Timişoara, în cartierul ISHO, noua unitate fiind dezvoltată sub conceptul de centru regional de servicii bancare, care îmbină zona de servicii self-service cu cea de consiliere personalizată a clienţilor.

Potrivit unui comunicat al băncii, noua investiţie se înscrie în strategia de dezvoltare organică, prin care OTP Bank România mizează pe extinderea reţelei fizice. Centrul va deservi toate categoriile de clienţi din categoria retail, incluzând persoanele fizice, microîntreprinderile, IMM-urile şi clienţii de Private Banking, precum şi clienţii din categoria Corporate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Nicușor Dan JUBILEAZĂ! Activitatea Gabrielei Firea de la primărie ar putea fi verificată: firme de audit chemate la Primăria București

"Vedem la Timişoara un ritm susţinut al activităţii economice şi o importantă dezvoltare a iniţiativei antreprenoriale, iar prin această nouă sucursală care va funcţiona ca un centru regional de servicii şi cu ajutorul noii echipe ne vom consolida şi extinde activităţile pe plan local. În contextul în care sectorul bancar local se obişnuieşte cu închideri şi reducerea numărului de locaţii, OTP Bank România mizează în continuare pe extinderea reţelei de sucursale. Prin strategia noastră de creştere, Apollo, urmărim simultan dezvoltarea digitală şi teritorială, valorizând experienţa colegilor noştri şi relaţia de business pe care fiecare dintre ei o construieşte cu clienţii", a declarat Roxana Hidan, director general adjunct OTP Bank România, divizia Retail.

Clienţii au posibilitatea de a realiza individual activităţile de self-banking, prin intermediul ATM-urilor şi terminalelor Self Service, în timp ce echipa de specialişti şi consultanţi asigură asistenţă şi consiliere personalizată.

Noua unitate OTP Bank introduce şi conceptul Meeter - Greeter, prin care un reprezentant al băncii contribuie la îmbunătăţirea timpului de aşteptare al clienţilor pentru realizarea operaţiunilor.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcţie de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală şi de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezenţă de piaţa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.