Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ousmane Dembele nu va pleca de la Barcelona, anunță presa din Spania

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Ousmane Dembele "nu se va mișca de la Barcelona", cel puțin nu în acest sezon. Sport.es notează că atât atacantul francez, cât și conducerea blaugrana nu au în plan să se despartă. Astfel că, jucătorul în vârstă de 22 de ani, va continua să joace pentru catalani, anunță MEDIAFAX.

Barcelona are în continuare încredere în Dembele, iar atacantul care a suferit mai multe accidentări nu are intenția să plece de pe Camp Nou. Tehnicianul Ernesto Valverde a precizat că se bazează pe Ousmane Dembele, dar că trebuie să vadă cum poate să îl folosească pe francez în linia de atac, formată de trio-ul Messi, Luis Suarez și Griezmann.

Citește și: SURSE Gheorghe Dincă pregătește BOMBA pentru audierile DIICOT: pe cine va da vina pentru moartea Luizei Melencu

În acest moment, Dembele nu este refăcut, continuă să urmeze programul de recuperare și să ajungă cât mai repede posibil la dispoziția lui antrenorului Barcelonei. Potrivit aceleiași surse, fostul jucător al Borussiei Dortmund mai are câteva săptămâni până va reveni alături de lotul blaugrana.

În acest sezon, Ousmane Dembele a evoluat în nouă meciuri, dintre care cinci în La Liga și patru în Liga Campionilor, marcând un singur gol, în victoria cu Sevilla, scor 4-0, din etapa cu numărul opt din campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.