Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Ganț, deputatul Forumului Democrat al Germanilor, va vota împotriva Guvernului Dăncilă

Ovidiu Gant

Singurul parlamentar al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), deputatul Ovidiu Ganţ, va vota împotriva Guvernului Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă. 

"Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) nu va acorda susţinere Guvernului Dăncilă, iar deputatul său, Ovidiu Ganţ, nu va vota pentru învestirea noului guvern PSD-ALDE, nefiind clarificate relaţiile dintre alianţa de guvernare şi FDGR în urma afirmaţiilor calomnioase ale unor membrii PSD şi ALDE la adresa FDGR începând cu 2014 şi a faptului că cele două partide nu s-au delimitat de aceste afirmaţii. Totodată, FDGR în continuare nu este de acord cu intenţia PSD-ALDE de a modifica legile justiţiei, nesusţinând aceste măsuri preconizate, şi nici cu modul, în care au fost demise cele două guverne PSD-ALDE, generându-se instabilitate politică şi o imagine negativă a ţării noastre în străinătate", a declarat, potrivit comunicatului, preşedintele FDGR, Paul Porr. 

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a prezentat, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv al PSD, lista validată a noului Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.