Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Hațegan va fi la centrul meciului dintre Ajax Amsterdam și Chelsea, din a treia etapă din faza grupelor Ligii Campionilor

gsp.ro
ovidiu hategan

Arbitrul român Ovidiu Hațegan va fi la centrul meciul dintre Ajax Amsterdam și Chelsea, din a treia etapă din faza grupelor Ligii Campionilor. Întâlnirea dintre cele două va fi miercuri, 23 octombrie, de la ora 19:55 pe "Johan Cruijff Arena", potrivit Mediafax.

Hațegan va fi ajutat de asistenții români Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu, în timp ce observator al arbitrilor va fi Bo Karlsson, din Suedia.

CITEȘTE ȘI: Elimină nisipul de la rinichi înainte de a fi nevoie de operație! Plantele care curăță rinichii

Ajax Amsterdam, forțmație la care evoluează și internaționalul român Răzvan Marin, este pe primul loc în Grupa H, cu șase puncte acumulate după primele două etape, iar Chelsea este pe locul secund, cu trei puncte, urmată de Valencia, tot cu trei puncte. Pe ultimul loc în grupă este formația Lille, care a înregistrat două eșecuri până acum.

Ovidiu Haţegan a mai arbitrat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor partida Borussia Dortmund - FC Barcelona, scor 0-0, din Grupa F.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.