Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Pîrșan, erou în viață și pe marile ecrane – candidează din partea PNL la localitatea în care a copilărit

Radu Pop
ovidiu pirsan

Virgil Popescu, fost ministru al Energiei și președintele PNL Mehedinți face un anunț surpriză: Ovidiu Pîrșan, actor care are șansa să ajungă la premiile Oscar de anul acesta, s-a înscris în PNL și candidează la primăria Vlădaia, localitatea în care a copilărit.

O viață de film și un film de viață

„Sunt puțini oameni ca Ovidiu Pîrșan, care nu s-au lăsat intimidați de viață, de circumstanțe, ci au depășit momentele tragice pentru a-și construi o viață de succes”, scria președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu pe o rețea de socializare prin care anunță intrarea în PNL a lui Ovidiu Pîrșan. Ce nu spune Virgil Popescu este că Ovidiu Pîrșan a reușit să-și construiască un rost și să fie protagonistul unui film de impact, chiar propus de România la Oscar, chiar dacă suferă de o gravă dizabilitate. Ovidiu, de 15 ani, vede lumea cu ochi buni, chiar dacă se deplasează într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier.

Ovidiu ”trăiește în Drobeta-Turnu Severin, este antreprenor, are o pensiune, și se gândește să candideze la primăria din Vlădaia, comuna în care a crescut. „Hai, te rog, măcar încearcă”, își amintește că a insistat femeia de la ONG-ul Motivation.” scria cotidianul Libertatea la sfârșitul anului trecut.

Că este un om de afaceri care reușește să își găsească rostul în ciuda dizabilității de care suferă e una, dar că a folosit felul lui de a fi pentru a strânge donații care s-au concretizat în renovarea a două saloane de spital este ceva cu totul special. Antreprenor, filantrop, actor de Oscar și viitor primar în localitatea în care s-a născut.

În economia politică a județului Mehedinți se întâmplă ceva. Este al doilea anunț ”inedit” pe care Virgil Popescu îl face în termen de o lună, după ce a anunțat că 15 organizații AUR se alătură liberalilor din județ. Într-un oarecare paradox, se poate spune că PNL Mehedinți este singura organizație care după ce a câștigat AURul, acum câștigă și un candidat de Oscar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.