Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raețchi îi bate obrazul lui Vioricăi Dăncilă: 'Este o rușine!'

Ovidiu Raetchi - Facebook
Ovidiu Raetchi

Deputatul liberal Ovidiu Raețchi a lansat un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, după ce un proiect de lege pe care l-a inițiat și care prevede instituirea unui instructaj post-natal obligatoriu la externarea din maternitate a primit aviz negativ din partea Guvernului. Pe de altă parte, Raețchi a arătat că proiectul a primit aviz pozitiv în unanimitate de la Comisia pentru Muncă din Senat:

Citește și: Sondaj CURS - Vești foarte rele pentru Guvern. Românii susțin că o duc foarte prost și că măririle de pensii și salarii nu au crescut puterea de cumpărare

“Proiectul de lege care prevede instituirea unui instructaj post-natal obligatoriu la externarea din maternitate (cum sa actioneze un parinte in caz de inecare/sufocare, cum sa evite sindromul copilului scuturat, cum sa circule corect cu bebelusul in masina, care e sistemul de vaccinare etc) trece fara probleme prin Parlament - probabil pentru ca este cel mai necesar si mai firesc proiect de lege la care am lucrat. Si pentru ca este o practica pe care o intalnesti in toata lumea civilizata. O jumatate de ora in care parintii invata lucruri care pot salva vietile nou-nascutilor in momente de criza - atata lucru poate face si statul roman.

E o rusine, in acest context, faptul ca Guvernul, sub semnatura Vioricai Dancila, a transmis ca nu sustine acest proiect, invocand motivul inept ca instructajul obligatoriu se poate realiza foarte bine si ca instructaj optional. Proiectul oricum trece, repet, va deveni lege de anul viitor - doar ca Dancila va ramane in portofoliu cu o inca o nerozie specifica ei si Cabinetului pe care il conduce”, a spus Ovidiu Raețchi într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.