Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raeţchi dă de pământ cu Tăriceanu: 'Caraghios'

Calin Popescu Tariceanu

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat că reacția domnului Tăriceanu legată de inaugurarea oficială a scutului antirachetă de la Deveselu, respectiv refuzul acestuia de a participa, a fost una deconcertată. Totodată, liberalul a mai precizat că atât Președintele Senatului cât și Marian Vanghelie, care au avut poziții ferme anti-justiție, ar primi un rol mult mai important la o inagurare de acest fel într-un imperiu de la Răsărit.

„E deconcertantă nemulţumirea domnului Tăriceanu legată de organizarea inaugurării oficiale a scutului antirachetă de la Deveselu care, în accepţia sa, "desconsideră flagrant poziția Senatului în ordinea constituțională a României". Iar refuzul său de a participa este caraghios. Dacă nu a înţeles exact semnificaţia gestului organizatorilor îi explic eu: Tăriceanu culege roadele poziţiilor anti-justiţie şi atacurilor neîncetate la adresa statului de drept.

Nu interesează în context persoana domnului Tăriceanu, ci faptul că a târât şi Senatul în acest conflict, prin intermediul unor comisii maoiste pentru apărarea democratiei. Scopul constant al domnului Tăriceanu este acela de a găsi noi modalităţi de a ataca justiţia şi DNA, adică acele instituţii susţinute puternic de cetățeni, dar și definitorii pentru valorile statelor NATO. Domnul Tăriceanu sau domnul Vanghelie - adversarii esențiali ai DNA - ar primi un rol mult mai important la o inaugurare de bază într-un imperiu de la Răsărit”, a declarat deputatul PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.