Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ovidiu Raeţchi îi propune ironic lui Liviu Dragnea trei nume pentru Camera Deputaților

ovidiu raetchi

Pentru a sublinia gravele probleme de integritate din PSD, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îi propune ironic preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, trei nume pentru a prelua şefia Camerei Deputaţilor după ce acest post va deveni vacant prin retragerea sprijinului politic lui Valeriu Zgonea: Cristian Rizea, Marian Neacşu şi Cătălin Rădulescu.

„Înţeleg că partidul „antilopelor” lui Liviu Dragnea va desemna un nou preşedinte al Camerei săptămâna viitoare şi aş vrea să le dau câteva sugestii care să se potrivească cu noul profil al partidului condus de un condamnat definitiv de Înalta Curte. Toţi sunt pesedişti experimentaţi care, probabil, ar fi solidari cu „masculul alfa”. De exemplu, printre cei la care mă gândeam se numără Cristian Rizea, Marian Neacşu sau Cătălin Rădulescu. Eventual pot apela şi la alţi politicieni de viitor ca Viorel Hrebenciuc, Dan Şova sau Cătălin Voicu. Nu contează că unii dintre ei nu mai sunt în actualul legislativ sau sunt senatori, este clar că Liviu Dragnea nu trebuie să se încurce în asemenea amănunte. Nu i-a păsat de faptul că permite ca cel mai mare partid din România să fie condus de un condamnat definitiv, de ce s-ar lăsa afectat de aceste detalii tehnice?”

Raeţchi a sugerat şi că Marian Vanghelie poate să devină şeful Comisiei de Etică a PSD.

„Reforma PSD-ului lui Liviu Dragnea nu trebuie să se oprească aici. De exemplu, Marian Vanghelie ar fi un şef excelent al Comisiei de Etică a PSD. Cu nouă infracţiuni de luare de mită, nouă infracţiuni de abuz în serviciu şi şapte infractiuni de spălare de bani într-un singur dosar, trebuie să recunoaştem că Vanghelie dă lecţii nu doar liderilor PSD, dar eventual şi mafiei. Acestea sunt adevăratele criterii de integritate ale PSD: promovarea în funcţiile din partid se face doar în condiţiile în care ai probleme cu legea sau vreo condamnare. Codul de integritate este, in fapt, un cod de infractionalitate. Şi Viorel Hrebenciuc ar fi o bună idee pentru preluarea şefiei Camerei, dar chiar şi el i-a dat o lecţie indirectă lui Liviu Dragnea pentru că a demisionat din Parlament în momentul în care se afla chiar în faza cercetării penale. De fapt, îţi dai seama în ce degringoladă a ajuns PSD dacă celebrul Viorel Hrebenciuc a ajuns un model de bună purtare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.