Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OZN sau dronă ucraineană? Ce au doborât rușii deasupra regiunii Rostov

Wikimedia Commons
ozn

În timp ce identitatea OZN-ului este neclară, unii legislatori ruși susțin că este vorba despre o dronă ucraineană, deși alți civili au teorii mai ciudate, informează jpost.com.

În timp ce identitatea OZN-ului este neclară, puțini cred că ar fi fost o navă unei civilizații extraterestre avansate. De fapt, un deputat rus a susținut că era de fapt o dronă trimisă de Ucraina.

Deputatul din Duma de Stat a Rusiei, Anatoli Wasserman, a afirmat pe Telegram că forțele ucrainene, pe care le-a numit "teroriștii de la Kiev", aleg să tragă fără discriminare asupra civililor ruși de dragul de a provoca teroare, potrivit publicației locale Rostov Gazeta.

Regiunea Rostov este situată de-a lungul Mării Azov, o cale navigabilă strategică vitală în războiul ruso-ucrainean. Rusia a pretins deja că are controlul teritoriilor ucrainene din jurul Mării Azov, adică regiunile Herson, Zaporojie, Donețk și Luhansk, deși nu controlează de fapt toate aceste regiuni.

Dar, în ciuda acestui război și a afirmațiilor autorităților, mulți locuitori din regiunea Rostov nu au fost tocmai mulțumiți de această explicație.

Aceasta nu este prima dată când au existat presupuse semne de activitate extraterestră în regiunea Rostov din Rusia. În 2007, niște pescari de pe malul Mării Azov au reușit să prindă o formă de viață ciudată, aparent neidentificată, de 100 kg, după o furtună puternică. Aceștia au filmat această creatură ciudată cu camera unui telefon mobil și au presupus că era un fel de extraterestru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.