Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ozzy şi Sharon Osbourne l-au acuzat pe Donald Trump că a folosit cântecul 'Crazy Train' fără acord

Metal Insider
ozzy osbourne

Ozzy şi Sharon Osbourne l-au acuzat pe preşedintele Donald Trump că a folosit cântecul "Crazy Train" într-un videoclip publicat pe contul său de Twitter în care îi tachina pe candidaţii democraţi înscrişi pentru alegerile din 2020, potrivit Variety, scrie news.ro.

Videoclipul pe care Trump l-a publicat joi dimineaţă include filmări de la prima rundă a dezbaterilor democratice care au avut loc cu o seară înainte şi îl arată pe Trump intrând la reuniunea democraţilor pe ritmurile melodiei lui Osbourne din 1980.

Trump a publicat videoclipul ca răspuns la dificultăţile tehnice pe care le-a avut canalul NBC în timpul transmisiei - o problemă care a determinat postul să întreruptă transmisia şi să difuzeze reclame.

Citește și: Kevin Spacey, pus sub acuzare deja pentru agresarea sexuală a unui tânăr de 18 ani, a fost chemat în instanță de presupusa victimă

Videoclipul editat este unul dintre cele două mesaje pe Twitter publicate de Trump de la dezbateri, în care îi critică pe moderatorii NBC Rachel Maddow şi Chuck Todd.

"Mulţumesc MSNBC, cu adevărat profesionişti! @chucktodd @maddow", a scris Trump.

Într-un comunicat, Sharon şi Ozzy Osbourne au spus: "Ca urmare a folosirii neautorizate a melodiei "Crazy Train" a lui Ozzy Osbourne îi trimitem notificare către staful de campanie al lui Trump (sau oricărui alt membru) prin care specificăm că este interzisă folosirea oricărei melodii semnate Ozzy Osbourne în reclame politice. Muzica lui Ozzy nu poate fi folosită fără aprobări în niciun scop".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.