Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Păcălelală de 1 aprilie la Sevilla - Mii de persoane s-au adunat la coadă la un centru de vaccinare

pacaleli 1 aprilie

Persoane necunoscute au pus la cale o farsă neplăcută constând într-un fals apel la vaccinare adresat tuturor persoanelor de peste 80 de ani în oraşul Sevilla din sudul Spaniei, informează vineri DPA potrivit Agerpres.

Un mesaj despre care se pretindea că provenea din partea autorităţii sanitare, răspândit prin diferite grupuri WhatsApp, indica faptul că toate persoanele cu vârsta peste 80 de ani s-ar putea vaccina împotriva COVID-19 joi, chiar şi fără programare.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

O coadă de aproximativ 4.000 de vârstnici şi rude ale acestora s-a format la centrul de vaccinare, a relatat ziarul El Pais.

Autoritatea sanitară a activat ulterior personal suplimentar şi au fost puse la dispoziţie 2.000 de doze suplimentare de vaccin, astfel încât persoanele vârstnice adunate la coadă să nu fie nevoite să meargă acasă fără a fi vaccinate.

Aceasta a fost însă o acţiune izolată şi doar persoanele care primiseră invitaţie au fost vaccinate, au indicat reprezentanţii instituţiei.

Autoritatea sanitară a formulat o plângere împotriva persoanelor necunoscute aflate la originea farsei pentru răspândirea apelului fals la vaccinare, care a afectat programul campaniei de vaccinare şi a condus la adunarea unei mulţimi periculos de mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.