Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pachetele cu dispozitive explozive trimise pe mai multe aeroporturi din Londra aveau timbre irlandeze

makalius.lt
aeroport

Pachetele poştale cu dispozitive explozive trimise la aeroporturile Heathrow şi London City precum şi la staţia Waterloo aveau timbre irlandeze iar poliţia irlandeză colaborează cu ofiţerii britanici anti-terorism în investigaţie, conform Sky News, scrie Reuters. „Cel puţin două dintre pachete aveau timbre irlandeze. Poliţia irlandeză colaborează în investigaţie”, a informat Sky News, informează News.ro.

Citește și: Facebook a interzis în Indonezia publicitatea politică finanţată din străinătate în perspectiva alegerilor prezidenţiale din aprilie

Poliţia Metropolitană din Londra nu a comentat informaţiile. Poliţia irlandeză a confirmat pentru Sky News că este implicată în investigaţie. „Dispozitivele mici improvizate” au fost găsite în plicuri poştale de tip A4, a informat Poliţia Metropolitană. Comandamentul Antiterorism al Poliţiei Metropolitane tratează incidentele ca fiind legate şi ia în considerare toate posibilităţile privind motivele.

Poliţia a informat: „Pachetele – toate plicuri poştale albe de dimensiuni A4 – au fost analizate de ofiţerii specialişti care au ajuns la concluzia că sunt dispozitive explozive improvizate”. „Aceste dispozitive, în acest stadiu de început al investigaţiei, par capabile de a declanşa un incendiu de mici dimensiuni când sunt desfăcute”, a precizat poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.