Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacienta de 82 de ani, din Reșița, diagnosticată cu noul coronavirus, a fost transferată la Timişoara

Facebook
coronavirus ambulanta

O femeie în vârstă de 82 de ani, care a venit recent din Spania şi a fost diagnosticată ca având COVID-19, a fost transferată, marţi după-amiaza, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor" Babeş din Timişoara.

"Pacienta s-a întors recent din Spania, de la Madrid, dar s-a autoizolat. În a zecea zi, însă, s-a simţit rău şi s-a prezentat la cortul special amenajat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, destinat trierii epidemiologice. Medicul de la UPU a considerat că pacienta trebuie transferată pe ATI, având o insuficienţă respiratorie severă. Transferul s-a făcut, însă, cu toate măsurile de protecţie şi după echiparea ca atare a întregului personal. Pe ATI, pacienta a fost dusă direct în izolator, iar în toată această perioadă personalul medical a intrat doar echipat corespunzător. Duminică, rezultatul analizelor a venit negativ în ceea ce priveşte infecţia cu noul coronavirus. Analizele s-au repetat aseară, iar în această după-amiază, rezultatul a fost pozitiv", a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Alina Stancovici.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

Potrivit Alinei Stanovici, s-au continuat demersurile conform procedurilor, iar bolnava a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.