Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacienții devin imuni după ce se vindecă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

„Oamenii de știință afirmă că, după trecerea printr-o astfel de infecție, o persoană dezvoltă imunitate la coronavirus”, însă, cu toatea acestea, la nivel teoretic, există și posibilitatea ca „unele persoane cu deficiențe imune să se re-infecteze”, sunt informațiile pe care Guvernul României le transmite în criza provocată de pandemia COVID-19.

Citește și: Traian Băsescu, după ce Guvernul a decis închiderea barurilor, restaurantelor și bisericilor: 'Sunt măsuri slabe! Numărul celor infestați e mult mai mare'

„Oamenii de știință afirmă că, după trecerea printr-o astfel de infecție, o persoană dezvoltă imunitate la aceasta.

Informația a fost confirmată într-un cadru oficial de unul dintre cei mai reputați imunologi americani. Pentru a menține rigurozitatea științifică a informării: deocamdată este prea devreme în derularea epidemiei pentru ca suficiente studii științifice pe acest subiect să fi fost publicate. Teoretic există posibilitatea ca unele persoane cu deficiențe imune să se re-infecteze”, se arată pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Plecat dintr-o piață de pește din China, noul coronavirus s-a răspândit în 159 de țări și teritorii, în circa trei luni. În total, în întreaga lume, au fost confirmate peste 198.600 de cazur de infecție cu COVID-19. Aproape 8.000 de oameni au murit, în timp ce peste 82.770 s-au vindecat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.