Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paco Sanz, fiul lui Lorenzo Sanz, s-a vindecat de COVID-19

Real Madrid stadion

Paco Sanz, fostul preşedinte al clubului Granada şi fiul lui Lorenzo Sanz, ex-preşedintele lui Real Madrid, victimă pe 21 martie a pandemiei de coronavirus, a câştigat bătălia cu virusul Covid-19, relatează EFE.

Paco Sanz, 47 ani, a stat internat o săptămână într-un spital din Madrid, înainte de a primi, duminică, undă verde de la medici să revină vindecat acasă. El a ajuns pentru a treia oară la spital, cu febră şi simptome de Covid-19, fiind diagnosticat cu pneumonie acută, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

''Nu toate sunt veşti proaste în aceste zile. Fratele meu Paco a fost externat după o săptămână în spital. Le mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere'', a scris Lorenzo Jr., fratele lui Paco Sanz, pe contul său de Twitter.

Paco Sainz, fost jucător la Real Oviedo, Santander şi Mallorca, se află acum acasă alături de familia lui.

Lorenzo Sanz senior a fost preşedintele clubului Real între 1995 şi 2000, perioadă în care echipa madrilenă a cucerit două trofee ale Champions League şi titlul de campioană a Spaniei. El a decedat sâmbătă 21 martie din cauza virusului Covid-19 la vârsta de 76 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.