Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagina de Facebook a lui Raed Arafat, LUATĂ cu ASALT de românii care își urlă DISPERAREA pentru că NU au fost TRATAȚI în stare de urgență

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Pagina de Facebook a șefului DSU, Raed Arafat, a fost luată cu asalt de români nemulțumiți că nu au fost primiți la tratament în spitale în stare de urgență. Oamenii spun că și acum, în stare de alertă, li se refuză tratamentul medical și susțin că medicii au avut libertatea să refuze orice pacient au vrut, de frică să nu se contamineze cu coronavirus.

Citește și: Ion Cristoiu DEMASCĂ strategia ASCUNSĂ din spatele deciziei de prelungire a stării de alertă

 

"E normal ca cineva care ajunge la spital cu apa la plămân, moment în care au observat și o formațiune la acel plămân de câțiva centimetri, sa stea 4 zile izolat într-un salon, administrat algocalmin, pana a venit rezultatul testului covid? 4 zile?? Asta fiind chiar ieri", scrie un cititor.

Un alt om atenționează că: " Doctorii au avut mana libera sa decidă ce e urgent, și desigur, mai nimic nu a fost urgent după ei, de frica virusului. Din moment ce nici acum nu au tot ce le trebuie, echipamente și alte lucruri, doctorii refuza sa trateze pana nu vin rezultatele testelor. Nu este normal asa ceva!".

Sunt însă și oameni care îi mulțumesc lui Arafat pentru măsurile luate, însă numărul lor e mic în raport cu marea masă de nemulțumiți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.