Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagina de Facebook a președintelui Iohannis, luată cu ASALT de nemulțumiți după criticile aduse Jandarmeriei

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis

Pagina de Facebook a președintelui României Klaus Iohannis a fost luată cu asalt de ieri seară după ce șeful statului a criticat în termeni duri intervenția în forță a Jandarmeriei. Mii de utilizatori Facebook au criticat poziția președintelui.

"Să vă fie rușine! Sunteți președintele tuturor românilor, nu al unui partid politic! Condamnați acțiunile jandarmeriei în loc să condamnați actele de violență ale huliganilor ce au avut ca scop nu protestul pașnic, ci să se lupte cu jandarmii! După mesajul dvs., jandarmii trebuia să le permită acelor huligani să intre în clădirea Guvernului?!?

RUȘINOS pentru un președinte de țară, dar corect din partea unui președinte de partid aflat în opoziție !!!",  a comentat un utilizator pe pagina de Facebook a președintelui.

"Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citește și: ALERTĂ în SUA - Un avion de pasageri furat de pe un aeroport s-a prăbuşit în timp ce era interceptat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.