Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagina lui Dominic Fritz, LUATĂ CU ASALT de timișorenii nemulțumiți de prelungirea carantinei

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul Timișoarei și-a exprimat bucuria față de prelungirea carantinei la Timișoara. Măsura a fost luată de la București, deși Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ridicarea măsurii. Nemulțumiți după decizie și după reacția lui Dominic Fritz, timișorenii au luat pagina acestuia cu asalt.

"Ați putea să va înțelegeți între voi în prealabil înainte de a da decizii contradictorii de pe o zi pe alta? Parca sunteti niste copiii care nu se pot intelege pe jucarii...

Efectiv va bateti pu*a de micile afaceri!

PSD PNL PLUS USR, aceesi mizerie!!!

Dominic Fritz, Alin Nica, Raed Arafat, nu e despre conflictele voastre politice acum! Va veti bate pentru ciolan dupa... Acum puteti sa va comportati ca niste adulti responsabili?

Altceva decat lupta politica nu stiti... Uitati ca nu sunteti "la putere", sunteti reprezentantii nostri! Nu sunteti vedete pentru ca v-am votat!

E timpul sa nu va mai certati pentru jucarii! Grow Up!!!", îi scrie un utilizator Facebook.

Un alt comentator scrie că "De când ai susținut carantina și până astăzi au intrat in România două tranșe de Pfizer. Cam așa arată distribuția lor:

București - 161460

Cluj - 76050

Iași - 76050

Brașov - 66690

Constanța - 64359

Timișoara - 64359

Craiova - 60840

Legat de acest subiect, cea mai mare performanță obținută de catre voi a fost "facilitarea accesului pe platforma" cu 4 zile mai devreme a grupei a III la un vaccin pentru care nu se prea înghesuie nimeni și pentru care nici nu mișcați nimic să câștigați încrederea celor ce doresc sa se vaccineze.

Ce e drept, nu rămâne decât să salutăm decizia lui Arafat, ultima soluție devine prima atunci când cei aleși să te reprezinte sunt niște incompetenți".

Postarea primarului a adunat peste 2.200 de comentarii, majoritatea negative, de la oameni care sunt că îl regretă pe fostul primar Nicolae Robu și că regretă că l-au votat pe Fritz.

"Nu există logică în aceste măSSuri ! De un an de zile nu s-a făcut nimic , dar NIMIC , nici în Timiș nici în țară , pentru rezolvarea situației ! Doar s-a furat , la greu !"

"Carantina ,real nu exista.. singurele restrictii reale sunt cele impuse zonei horeca. Toate pierderile sunt suportate doar de proprietari .. Toata aceasta mascarada trebuie sa inceteze. Ori inchideti tot si poate vom vedea un rezultat pozitiv , ori intariti sistemul medical sa faca fata realitatii. Dar, cum sa inchideti tot?? Asta ar insemna sa inchideti marile corporatii... si .. nu vreti sa ii suparati..."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.