Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pagube materiale în 35 de localităţi din 19 judeţe şi în Bucureşti, în urma ploilor şi vântului puternic

EPA
furtuna taifun

Pompierii au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru îndepărtarea efectelor vremii nefavorabile care a produs pagube în 35 de localităţi din 19 judeţe şi în Municipiul Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Cu eforturi susţinute, pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din 22 de case, 35 de curţi, nouă beciuri, un pasaj, cinci străzi, precum şi pentru degajarea unor elemente de construcţie de la acoperişurile a 18 imobile şi pentru îndepărtarea a 51 de copaci, fiind avariate opt autoturisme", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis, joi, AGERPRES.

În ultimele 24 de ore, fenomenele hidrometeorologice au produs efecte în 35 de localităţi din judeţele Alba, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Din cauza apei aflate pe carosabil şi a unui copac căzut, circulaţia rutieră a fost temporar blocată pe trei drumuri naţionale (DN 75/AB, DN 2/BC şi DN 17C/BN) şi pe un drum judeţean (DJ 172B/BN).

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, au fost înregistrate avarii în 37 de localităţi din judeţele Bacău, Iaşi, Bistriţa Năsăud, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar echipe ale furnizorilor intervin pentru remedierea acestei situaţii.

"Dinamica situaţiei din teren rămâne sub atenta monitorizare a Centrului Operaţional Naţional din IGSU pentru dispunerea imediată a măsurilor care se impun pentru limitarea şi înlăturarea efectelor înregistrate", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.