Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pakistan: 'Loviturile chirurgicale' ale Indiei în Kashmir sunt o 'iluzie'

atac pakistan

Pakistanul a declarat că afirmaţiile Indiei potrivit cărora a efectuat "lovituri chirurgicale" peste graniţa de facto dintre cele două ţări în regiunea disputată Kashmir sunt o "iluzie", calificând incidentul drept "focuri transfrontaliere", notează Reuters.

"Noţiunea de lovituri chirurgicale legate de (baze ale unor) presupuşi terorişti" este o iluzie generată în mod deliberat de India pentru a crea efecte false", se arată într-un comunicat al armatei.

Citește și: Israelienii se reculeg la sicriul lui Peres

Comunicatul a fost emis la scurt timp după ce un înalt responsabil al armatei indiene a anunţat că India a lovit militanţi suspectaţi că se pregăteau să se infiltreze în partea Kashmirului administrată de India de-a lungul frontierei pakistaneze.

"Echipe de terorişti s-au poziţionat în baze de-a lungul Liniei de control pentru a intra clandestin şi comite atacuri teroriste (în India). Armata indiană a efectuat lovituri chirurgicale noaptea trecută" împotriva acestor poziţii, a declarat acest responsabil al armatei indiene într-o conferinţă de presă la New Delhi. Aceste lovituri au făcut "un număr semnificativ de victime", a adăugat el, citat de France Presse, anunță Agerpres.

Armata pakistaneză a confirmat că doi dintre soldaţii săi au fost ucişi în schimburi de focuri trase peste Linia de Control, care serveşte drept frontieră de facto, aminteşte Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.