Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pălăria lui Indiana Jones, vândută la licitație cu 300.000 de dolari

Facebook
Indiana Jones

Pălăria purtată de Harrison Ford în rolul Indiana Jones a fost vândută la 300.000 de dolari în cadrul unei licitaţii la Los Angeles, marţi. Casa de vânzări a estimat obiectul între 150.000 şi 250.000 de dolari, anunță news.ro.

Celebra plărie a fost creată pe măsura lui Harrison Ford, şi purtată la filmările celei de-a doua părţi din franciză, "Indiana Jones şi templul morţii", lansată în 1994.

O pălărie devenită simbol pentru fanii aventurierului, aleasă cu grijp de costumierul Anthony Powell şi Herbert Johnson, care a realizat-o pe cea din primul film.

Accesoriul, păstrat în condiţii excelente, este prezentată într-o cutie transparentă, precizează The Hollywood Reporter.

Deşi pălăria a fost vândută la un preţ semnificativ, este totuşi departe de preţul atins de o altă pălărie Indiana Jones, scoasă la licitaţie în 2015.

Cea din "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", primul film lansat în 1981, a fost cumpărată pentru 500.000 de dolari.

În 2018, o altă variantă a pălăriei purtată în primul film a fost vândută la licitaţie, la Londra, pentru suma de 393.000 de lire sterline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.