Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palatul Buckingham publică prima imagine cu Regele Charles și moștenitorul tronului britanic

Palatul Buckingham
regele Charles

Palatul Buckingham a publicat, duminică, prima fotografie oficială a Regelui Charles III cu Regina consoartă alături de noul Prinţ şi Prinţesa de Wales, după doliul decretat la moartea Reginei Elizabeth II care s-a încheiat la 27 septembrie.

Toţi îmbrăcaţi în negru apar în fotografia făcută la palat cu o zi înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie, în timp ce regele şi soţia sa li s-au alăturat William şi Kate pentru o recepţie cu şefii de stat, primi miniştrii şi membri ai familiilor regale din toată lumea, informează News.ro.

După cum relatează Sky News, evenimentul, organizat pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei istorice a suveranei Elizabeth II, a fost prima întâlnire de stat importantă a Regelui Charles III de la moartea mamei sale şi una dintre cele mai mari adunări de lideri şi personalităţi politice pe care palatul le-a găzduit vreodată.

Fotografia a fost făcută de Chris Jackson, un fotograf regal de multă vreme pentru Getty, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Prinţului şi Prinţesei de Wales (pe atunci Prinţul William şi Kate Middleton).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.