Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palermo s-a înţeles cu Inter Milano pentru transferul lui Pușcaș, dar jucătorul este tentat de oferta de 500.000 de euro de la Verona

george puscas

Palermo s-a înţeles cu Inter Milano pentru transferul atacantului George Puşcaş, însă internaţionalul român nu vrea să meargă în Sicilia. Potrivit presei italiene, Verona îi oferă un salariu de 500.000 de euro pe sezon, iar Puşcaş este tentat să accepte această ofertă, scrie news.ro.

Patronul lui Palermo, Maurizio Zamparini, îl doreşte foarte mult pe Puşcaş în echipă, dar nu este de acord să-i ofere jucătorului un salariu de Serie A.

"Am oferit trei milioane de euro celor de la Inter pentru el. Nu suntem însă dispuşi să ruinăm clubul cu salarii de Serie A", a afirmat Zamparini, potrivit inter-news.it.

Citește și: ȘOC în fotbal! Cristiano Ronaldo anunță că ACCEPTĂ PEDEAPSA din Spania: Doi ani de PUȘCĂRIE și o amendă de 19 milioane de euro

Puşcaş nu ar mai vrea în Serie B, dar echipele care îl doresc cel mai mult sunt din liga a doua italiană. În afară de Palermo, Hellas Verona, care a retrogradat sezonul trecut, este foarte interesată de transferul românului şi îi oferă o jumătate de milion de euro salariu pe an.

George Puşcaş a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea. El a impresionat în campionatul Primavera, marcând 27 de goluri în 38 de meciuri. La seniori, internaţionalul român a marcat 22 de goluri în 71 de meciuri în Serie A şi B, dar niciuna dintre reuşitele sale nu a fost pentru Inter. Puşcaş a fost împrumutat de-a lungul timpului la Bari, Benevento şi Novara, la aceasta din urmă evoluând în partea a doua a sezonului trecut.

Puşcaş, 22 de ani, mai are contract cu Inter până în 2020, dar gruparea milaneză doreşte să-l vândă în această vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.