Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palestinian ucis de tiruri israeliene în Cisiordania ocupată

AFP
cisiordania

Un palestinian a fost ucis în tiruri israeliene, în apropiere de Nilin, la vest de Ramallah, în Cisiordania ocupată, au anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii şi armata israeliană, relatează AFP.

Armata israeliană a anunţat că este vorba despre un bărbat care făcea parte dintr-un grup care arunca cu pietre în maşini israeliene.

”Militarii au tras către suspecţi după ce aceştia au aruncat o piatră şi se pregăteau să arunce altele”, a precizat duminică, într-un comunicat, armata israeliană.

”Potrivit informaţiilor de care dispunem în prezent, unul dintre suspecţi a fost ucis prin împuşcare, iar altul a fost rănit şi a scăpat”, a precizat ea.

Potrivit agenţiei palestiniene oficiale de presă Wafa, armata israeliană a împiedicat o ambulanţă să ia acest bărbat la spital. Locuitori din vecinătate au precizat că el se numea Soufiane al-Khawaja.

Guvernul palestinian de la Ramallah a anunţat duminică o interdicţie pe o perioadă de două săptămâni a deplasărilor neesenţiale în Cisiordania, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.