Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Palmeiras, la un pas de al doilea titlu consecutiv de campioană a Braziliei

News.ro
minge fotbal poarta

Echipa de fotbal Palmeiras a făcut duminică un pas uriaş către cel de-al doilea său titlu consecutiv de campioană a Braziliei, după ce a învins la limită, cu scorul de 1-0, formaţia Fluminense, în penultima etapă a sezonului, potrivit Agerpres.

Graţie golului marcat în prima repriză de atacantul Breno Lopes, Palmeiras a ucis practic tot suspansul în acest final de campionat, având un avans de trei puncte faţă de principalele sale două urmăritoare şi un golaveraj net superior.

Echipa fondată de comunitatea italiană din Sao Paulo a acumulat 69 de puncte (+31 diferenţă de goluri), fiind urmată în clasament de Atletico Mineiro (66 puncte, +23) şi Flamengo (66 puncte, +15).

Miercuri, Palmeiras ar putea intra oficial în posesia celui de-al 12-lea titlu din istoria sa, la finalul meciului cu Cruzeiro Belo Horizone (locul 15), care tocmai şi-a asigurat menţinerea în prima ligă braziliană.

Antrenorul portughez Abel Ferreira se pregăteşte să-şi treacă în palmares un nou trofeu, după ce a câştigat deja patru titluri majore cu Palemeiras: Copa Libertadores în 2020 şi 2021, campionatul în 2022 şi Cupa Braziliei în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.