Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pană de curent de amploare în Puerto Rico: Ar putea dura mai bine de o zi

Operation World
Puerto Rico

Insula Puerto Rico a fost lovită miercuri de o pană de curent de amploare, în contextul în care continuă să aibă de furcă cu problemele provocate de reţeaua instabilă de alimentare cu energie electrică, relatează DPA. Întreruperea alimentării cu energie electrică în teritoriul american, care a fost lovit puternic de un uragan devastator în septembrie anul trecut, ar urma să dureze între 24 şi 36 de ore, potrivit furnizorului de electricitate AEE, conform Agerpres.

Spitalele, băncile şi aeroportul s-au aflat printre priorităţile menţinute în funcţiune de generatoare de rezervă. În măsura în care va fi posibil, urmează a fi reconectate la reţeaua de alimentare cu energie electrică fabricile, afacerile şi locuinţele. Pana de curent s-a produs la mai puţin de o săptămână după ce peste 700.000 de oameni au fost afectaţi de o altă pană de curent.

După ce uraganul Maria a devastat insula anul trecut, autorităţile au avut nevoie de luni de zile pentru a reconecta gradual majoritatea locuinţelor la reţeaua de electricitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.