Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la finalul lunii iulie, românii își pot achiziționa vacanțe în 12 rate cu dobândă 0%

mare, rhodos, vacanta

Fly Go și TBI Credit au lansat un produs de finanțare 100% digitală pentru achiziționarea vacanțelor în rate, prin care clienții agenției de turism online pot să-și cumpere până la finalul lunii iulie pachete și servicii turistice în 12 rate cu dobândă 0%, arată un comunicat transmis joi de Fly Go.

„Până la finalul lunii iulie, clienții Fly Go beneficiază de dobândă 0% pentru plata în 12 rate, prin opțiunea oferită de TBI Credit, pentru vacanța aleasă sau pentru orice alt produs ori serviciu achiziționat de pe Fly-Go.ro. De asemenea, clienții se bucură și de o perioadă de grație de 30 de zile cu zero costuri la achitarea integrală în acest interval, precum și de gratuitate la taxa de serviciu a agenției de turism online”, spun reprezentanții Fly Go.

Fly Go precizează că metoada de finanțare este una 100% digitală și se poate accesa direct pe site-ul agenției de turism, fără a mai fi necesară o vizită la bancă sau la sediul companiei.

„Noua metodă de plată este disponibilă de la începutul lunii iunie și poate fi accesată direct din site-ul Fly-Go.ro, fără a fi necesară o vizită la bancă sau la sediul agenției de turism. Opțiunea de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a documentelor. Tot acest proces nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7. Soluția de finanțare poate fi accesată inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă”, arată comunicatul.

„Platforma digitală a TBI Credit permite achiziționarea serviciilor de turism în rate, fără interacțiune directă cu banca sau agenția. Clientul are nevoie de un dispozitiv cu cameră și microfon, cartea de identitate și, în doar 10 minute, poate achita vacanța dorită”, declară Ionuț Cristea, Head of Business Development Ecommerce, TBI Credit.

Agenția de turism online estimează că, în prezent, bugetul alocat de români pentru un sejur de vară, de familie, este cuprins între 900 și 1.200 de euro, iar pentru un sejur la un preț mediu turiștii scot din buzunare - pentru un city break - 200 de euro de persoană.

Potrivit unei analize Fly Go, cele mai accesate destinații pentru vacanțele de vară sunt Grecia, Turcia și Spania, însă din raport reiese că turiștii români încep să opteze tot mai mult pentru destinații noi, în țări și regiuni precum Croația, Corsica, Malta, Sardinia și Sicilia, atât pentru sejururi de 7-10 zile, cât și pentru city break-uri.

„Ne așteptăm ca aproximativ 10% dintre clienții care vor cumpăra vara aceasta vacanțe sau alte produse turistice de pe Fly-Go.ro să le achite folosind această opțiune. Din feedback-ul pe care îl avem deja, observăm că noua metodă de plată le oferă turiștilor posibilitatea de a accesa încă o vacanță în sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranță, vara mai frumoasă”, a precizat Stefano Iervolino, fondator și CEO Fly Go.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.