Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până la urmă se mai face partidul lui Geoană și Vanghelie? Un alt deputat infirmă plecarea

geoana vanghelie

Primăvara se vor număra partidele în România! Mircea Geoană și Marian Vanghelie vor să își facă unul, Sebastian Ghiță vrea și el, Monica Macovei a început deja. Cel mai așteptat este ce la exclușilor din PSD, care promit să rupă o bucată mare din partid.

Însă, rând pe rând, tot mai mulți dintre cei care erau dați deja în ”noul PSD” infirmă transferul. Deputatul independent Viorel Blăjuț spune că nu trece de partea lui Vanghelie.

"În urma apariţiei în spaţiul virtual a unor informaţii neverificate, ţin să precizez ferm următoarele: Nu m-am înscris şi nici nu am de gând să mă înscriu în partidul lui Marian Vanghelie. Sunt în continuare deputat independent şi nu doresc să renunţ la acest statut. Fidel angajamentelor luate în campania electorală din 2012, îi asigur pe ieşeni că singurul meu obiectiv, ca parlamentar ieşean, este acela de a lupta în continuare, cu toate puterile, pentru marile proiecte ale judeţului şi municipiului Iaşi. Stau mărturie în acest sens zecile mele de intervenţii de la tribuna Parlamentului, proiectele comunitare în care m-am implicat, pecum şi activitatea asiduă din teritoriu, din ultimii doi ani. Prin urmare, resping orice fel de manipulări şi mă declar dezamăgit şi indignat de intenţia dubioasă a unora sau a altora de a-mi inventa simpatii politice pe care nu le-am avut niciodată!”, a spus Viorel Blăjuţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.