Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până și cei de la DIICOT au fost UIMIȚI - Ce transportau patru bărbați cu o cisternă

diicot

Transport surpriză în Timișoara. Până și anchetatorii de la DIICOT au fost uimiți de inventivitatea de care au dat dovadă infractorii.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Timişoara au oprit o cisternă în care se aflau 500 de baxuri de ţigări netimbrate, care erau transportate pe traseul Muntenegru - România. Cinci persoane vor fi cercetate pentru contrabandă cu ţigarete, conform News.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Pământul s-a mișcat - Cutremur în România

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cisterna în care se aflau cele 500 de baxuri de ţigări netimbrate a intrat, vineri, în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Jimbolia. Cisterna avea o maşină antemergător, în care se aflau patru bărbaţi care supravegheau traseul.

În apropiere de localitatea Remetea Mare de lângă Timişoara, în noaptea de vineri spre sâmbătă, transportul a fost blocat de poliţişti şi procurorii DIICOT. Cisterna a fost adusă la Vama Timişoara, unde au fost descărcate baxurile de ţigări, sub supravegherea jandarmilor.

Anchetatorii spun că cisterna, care era înmatriculată în Serbia, era curată pe interior şi compartimentată astfel încât să încapă baxurile de ţigări care provin din Muntenegru.

Cei patru cetăţeni sârbi care se aflau în maşina care era pe post de antemergător, dar şi şoferul cisternei, au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi. Ei vor fi cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.