Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Până și polițiștii au rămas șocați când au intrat în bucătăria acestui criminal în serie: detaliul care i-a terifiat

Un criminal în serie a fost descoperit din greșeală, după ce a fost evacuat din locuința pe care o închiriase. Poliția din Rwanda a arestat un presupus criminal în serie în vârstă de 34 de ani, care ar fi ucis peste 10 persoane și le-ar fi îngropat în bucătăria casei. Sub protecția anonimatului, polițiștii au spus că sunt obișnuiți cu crimele din Rwanda, dar acest caz i-a șocat până și pe cei mai experimentați polițiști.

Poliția a descoperit crima după ce bărbatul a fost evacuat din locuința pe care o închiriase în Kicukiro, o suburbie a capitalei Kigali.

Ei au fost chemați după ce suspectul nu a mai plătit chiria timp de câteva luni de zile.

Ucidea lucrători sexuali

Un ofițer de poliție a declarat presei locale că victimele păreau să fi fost lucrătoare sexuale. Printre acestea se numărau bărbați și femei.

Crima este relativ neobișnuită în Rwanda, dar acest caz a șocat țara.

Un oficial de poliție anonim a declarat pentru ziarul Rwanda The New Times că bărbatul a opus rezistență atunci când ofițerii s-au dus să-l evacueze luni.

"Și-a cerut scuze și a plâns excesiv, ceea ce ne-a trezit suspiciuni. Este la secția de poliție unde a mărturisit că a ucis câteva persoane, ceea ce a determinat Rib [Biroul de Investigații din Rwanda] să investigheze", a declarat oficialul.

Mai multe cadavre au fost recuperate, dar numărul exact va fi stabilit după investigațiile medico-legale, a declarat purtătorul de cuvânt al Rib, Thierry Murangira.

Cum acționa criminalul

"El acționa atrăgându-și victimele, majoritatea prostituate, la el acasă, unde le fura telefoanele și bunurile, apoi le sugruma până la moarte și le îngropa într-o groapă săpată în bucătăria casei sale închiriate", a declarat Murangira.

El nu a fost încă acuzat în mod oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.