Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pancarte rămase în urma protestelor de la ICCJ -’Opriți fosta Securitate’ ’’ sau ’ România, nu îți mai devora patrioții’

captura Fcebook
Liviu Dragnea

Susținătorii, dar și contestatarii lui Liviu Dragnea, prezenți la ICCJ unde acesta s-a prezentat în dosarul DGASPC Teleorman, au lăsat în urma lor pungi, sticle de plastic, ambalaje de hârtie, vuvuzele și pancarte, cele mai multe aparținând simpatizanților lui Dragnea potrivit mediafax.

Prezenți timp de mai bine de patru ore pe trotuarele Instanței Supreme, contestatarii și susținătorii liderului social-democrat Liviu Dragnea au lăsat în urmă sticle din plastic, pungi, vuvuzele, dar și ambalajele alimentelor consumate pe durata așteptării ca procesul să se încheie și președintele Camerei Deputaților să iasă din sediul ÎCCJ.

Mare parte din resturi aparțin simpatizanților președintelui Camerei Deputaților, mai ales pentru că în urma lor au rămas mai multe pancarte pe care erau scrise mesaje precum: ,,Dragnea în libertate!”, „Opriți fosta Securitate”, „Nimeni nu poate fi condamnat prin încălcarea legii” sau „România, nu îți mai devora patrioții”.

Luni s-a judecat un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Acesta a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de 5 judecători.

Magistrații au stabilit următorul termen pentru 20 mai.

Dragnea a fost audiat de instanță, declarând că este nevinovat și că dosarul este unul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.