Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandemia afectează activitatea de la Tribunalul Galaţi: program redus pentru 14 zile din cauza COVID-19

tribunal-1

Activitatea judiciară a Tribunalului Galaţi se va restrânge semnificativ până pe 23 decembrie din cauza numărului mare de angajaţi confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de instanţa de judecată, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, se suspendă programul de lucru cu publicul la Centrul de informare şi relaţii cu publicul şi la Biroul de informare şi relaţii publice, dar şi programul de lucru la Biroul apostilă.

De asemenea, se restrânge activitatea de judecată, în sensul că vor fi amânate toate cauzele, cu excepţia cauzelor cu caracter urgent.

"Având în vedere că numărul angajaţilor din cadrul Tribunalului Galaţi confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este în creştere, pentru asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a tuturor persoanelor implicate în activitatea judiciară (avocaţi, justiţiabili etc.) prin Hotărârea nr. 30 din 08.12.2020 a Colegiului de conducere s-au dispus următoarele măsuri privind restrângerea activităţii judiciare la nivelul Tribunalului Galaţi, pentru perioada 09.12.2020 - 23.12.2020, inclusiv, respectiv: suspendarea programului de lucru cu publicul la Centrul de informare şi relaţii cu publicul şi la Biroul de informare şi relaţii publice de la Tribunalul Galaţi. Actele de sesizare ale instanţei, cererile, petiţiile, sesizările sau orice alte înscrisuri vor fi comunicate instanţei, în această perioadă, prin poştă, fax sau e-mail. Hotărârile legalizate şi neridicate de părţi până la acest moment vor fi comunicate solicitanţilor prin poştă. Suspendarea programului de lucru la Biroul apostilă. Se restrânge activitatea de judecată, în sensul că vor fi amânate toate cauzele, cu excepţia cauzelor cu caracter urgent care se vor judeca", se precizează în comunicat.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Listele de şedinţă în care vor fi indicate cauzele care se judecă vor fi publicate pe portalul Tribunalului Galaţi la secţiunea Informaţii de interes public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.