Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandurii şi Timişoara au dat-o la pace: Egal pentru adversare / VIDEO

pandurii poli

Pandurii și ACS Poli Timișoara au terminat la egalitate, 2-2, în etapa a 16-a din Liga 1, la capătul unui meci în care s-au întâlnit două formații cu mari probleme financiare.

Bănățenii au început partida în forță și după 16 minute aveau să deschidă scorul prin Popovici, după o fază rapidă a jucătorilor lui Ionuț Popa. Antal a egalat în minutul 37 după ce a plasat perfect o lovitură de cap în dreapta lui Straton, centrara fiind a lui Trocan, debutant în Liga 1.

În minutul 54 același Antal a reluat din nou impecabil cu capul de la 11 metri fără nicio șansă pentru portarul oaspeților. Patru minute mai târziu, bănățenii au egalat dintr-o lovitură de pedeapsă comisă de Antal, care l-a împiedicat pe Doman să joace o minge. Totodată, Doman a fost cel care a înscris de la punctul cu var și a stabilit scorul final, 2-2. După acest joc, Pandurii a acumulat 20 de puncte și ocupă locul 9, în timp ce Poli Timișoara e ultima în Liga 1, cu un singur punct, însă a pornit sezonul cu un handicap de 14 puncte.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.