Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în Canada: Premierul se autoizolează, după ce soţia sa a manifestat simptome de coronavirus

Premierul Canadei, Justin Trudeau, s-a autoizolat joi, după ce soţia sa, Sophie Gregoire Trudeau, a prezentat simptome de gripă şi a fost testată pentru depistarea noului coronavirus.

Premierul canadian, Justin Trudeau, a comunicat că va intra în autoizolare în contextul în care soţia sa, Sophie Gregoire Trudeau, a manifestat în ultimele zile simptome gripale şi este testată pentru Covid-19, informează site-ul GlobalNews.ca.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

Biroul premierului Canadei a comunicat că Sophie Gregoire Trudeau este supusă analizei pentru coronavirus după revenirea din Marea Britanie, informează mediafax.ro.

Premierul Justin Trudeau nu prezintă simptome gripale, dar s-a autoizolat până când va fi dat rezultatul testului pentru soţia sa. "Sfatul medicului este ca premierul să continue activităţile uzuale, dat fiind că nu prezintă simptome. Cu toate acestea, din raţiuni de precauţie, premierul optează pentru autoizolare şi pentru a lucra de acasă până la primirea rezultatelor analizelor soţiei", precizează Biroul prim-ministrului Canadei.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.