Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ în Franța: Luare de ostatici la Paris / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE Persoanele luate ostatice în cadrul unei tentative de jaf la o agenţie de turism din Paris au fost eliberate, dar agresorul a reuşit să fugă, au anunţat surse din cadrul forţelor de poliţie, citate de AFP.

"Intervenţia s-a încheiat, şase persoane au ieşit din agenţie şi sunt în siguranţă, atacatorul nu a fost găsit la locul incidentului", a anunţat, pe Twitter, prefectura de Poliţie din capitala Franţei.

Citește și: S-a dus la COAFOR, în Constanța, și a început să se MASTURBEZE: A fost luat la bătaie de angajate / VIDEO ȘOCANT

Din informaţiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici ar fi reuşit să fugă, iar oamenii legii sunt pe urmele lui. Individul era înarmat cu un pistol şi intenţionase să jefuiască agenţia situată în zona de sud a capitalei Franţei, în arondismentul al XIII-lea.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE O femeie ÎNSĂRCINATĂ se LOVEȘTE CU CIOCANUL în abdomen ca să-și ucidă bebelușul / VIDEO

Șapte persoane sunt luate ostatice de un individ înarmat în capitala Franței, la Paris. Se pare că ar fi vorba despre un jaf armat. Trupele speciale sunt la fața locului. Atacul are loc la o agenție de voiaj.

Din informaţiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici intenţiona să jefuiască agenţia situată în zona de sud a capitalei Franţei.

Citește și: Se MASTURBA în public: A fost prins de Poliția Locală

"Este în derulare o intervenţie într-un caz de jaf armat, îi sfătuim pe şoferi să evite zona", au transmis pe Twitter autorităţile locale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.