Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică într-un bloc din Vaslui: Mai multe persoane au fost evacuate din calea flăcărilor

incendiu

Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri, luni seara, dintr-un bloc situat în zona centrală a municipiului Vaslui, după ce un incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul al doilea, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă într-una dintre camerele apartamentului, iar casa scării era inundată cu fum şi gaze toxice.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

"Un echipaj de pompieri a acţionat pentru lichidarea incendiului, în timp ce al doilea echipaj de intervenţie a procedat la evacuarea persoanelor care nu au apucat să se autoevacueze, persoane aflate pe acelaşi palier cu apartamentul incendiat, precum şi la etajele superioare. În total, au fost evacuate 10 persoane. După câteva minute, incendiul a fost lichidat, pompierii acţionând şi pentru evacuarea fumului şi a gazelor. Au ars: un fotoliu, un dulap, o masă şi alte electrocasnice aflate în apartamentul respectiv. Au fost degradate: tencuiala apartamentului, pe o suprafaţă de aproximativ 45 de metri pătraţi, o uşă, o fereastră, precum şi instalaţia electrică. Nu au fost înregistrate victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui reşou lăsat să funcţioneze pe un fotoliu, în timp ce proprietarul apartamentului era plecat la cumpărături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.