Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică la bordul unei aeronave - Aterizare de urgență pe aeroport. Cursa Sibiu-Dortmund, anulată

breaking news

O cursă aeriană Sibiu – Dortmund a fost anulată, după ce avionul, care a decolat vineri, la ora 07.15 a lovit o pasăre, pasagerii fiind debarcați. Reprezentanții Aeroportului din Sibiu au declarat că vor fi stabilite soluții pentru pasageri, în funcție de posibilitățile operatorului.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Sibiu (AIS), zborul Sibiu – Dortmund, operat de Wizz Air, s-a întors după circa o jumătate de oră, pentru că a lovit o pasăre.

„Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi (vineri – n.r.), la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50”, spun reprezentanții AIS, potrivit Mediafax.

Şedinţă FIERBINTE în PSD: Social -democraţii discută cu juriştii despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis/SURSE

„Zborul Wizz Air W6 3773 de la Sibiu spre Dortmund din data de 18 mai a fost anulat după ce aeronava a lovit o pasăre în timpul decolării. Aeronava a aterizat în siguranță pe aeroportul de plecare și se află în prezent în curs de inspecție.

Pasagerii aflați la bord au fost debarcați și sunt tratați în conformitate cu reglementările relevante și politica Wizz Air li s-a acordat cazare, precum și rezervare gratuită pe zboruri alternative ale companiei, în măsura disponibilității locurilor, sau rambursare completă. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate și îi asigură că face toate eforturile pentru a fi informați. Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei.”, spun reprezentanții Wizz Air.

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost debarcați, iar zborul anulat, urmând să fie stabilite soluțiile optime pentru rerutarea pasagerilor, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.