Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ la metroul din Bucureşti: Călătorii au fost EVACUAŢI / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Circulaţia la metrou a fost reluată, vineri, după ce a fost eliminată cauza fumului care s-a simţit la staţiile de metrou Unirii şi Universitate, iar echipele de intervenţie s-au retras. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cauza fumului la metrou ar fi fost aprinderea unor conectori electrici la 50-60 m de staţia Unirii, către Universitate.

Sursa citată menţionează că au intervenit salvatorii de la Metrorex cu stingătoare, iar incendiul a fost stins. În urma incidentului nu s-au înregistrat persoane rănite. O avarie pe tunelul de metrou între staţiile Universitate şi Unirii s-a produs, vineri, în urma căreia s-a simţit un uşor miros de fum, iar călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi, potrivit ISUBIF. S-au trimis autospeciale la ambele staţii de metrou. La faţa locului a acţionat Detaşamentul Special de Salvatori.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O avarie pe tunelul de metrou între staţiile Universitate şi Unirii s-a produs, vineri, în urma căreia se simte un uşor miros de fum, iar călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, conform Agerpres.

Citeşte şi: Kovesi s-a 'blindat': anunţ neaşteptat despre lucrarea de doctorat

S-au trimis autospeciale la ambele staţii de metrou. Potrivit sursei citate, la faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori. Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin staţia Universitate, dar fără a opri în staţie. Pompierii spun că se restricţionează accesul în staţia de metrou Universitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.