Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PANICĂ la sediile Sindicatului Actorilor Americani după ce au fost primite AMENINȚĂRI legate de Iran

pixabay
panica, diverse

Sediile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild- SAG) din Los Angeles și New York au fost verificate de poliție după ce s-au primit amenințări telefonice legate de tensiunile dintre Statele Unite și Iran, arată TMZ, potrivit Mediafax.ro.

Surse din poliție au arătat că la sediul SAG din New York a fost primit un telefon un necunoscut anunțând că ”voi arunca în aer sediile SAG din New York și Los Angeles”.

Potrivit jurnaliștilor amenințarea primită la Los Angeles nu a fost la fel de clară. Un necunoscut a telefonat arătându-se nemulțumit de președintele Statelor Unite și de situația din Iran. Sediul SAG din Los Angeles.

Citește și: ALERTĂ Echipele de salvare iraniene au găsit cutia neagră a avionului de pasageri ucrainean prăbuşit lângă Teheran

Cei care răspundeau de activitățile SAG din Los Angeles au considerat amenințarea reală astfel că sediul a fost evacuat imediat și a fost chemată poliția.

Sediul SAG din New York nu a fost evacuat, dar poliția a răspuns la reclamație și a întocmit un raport pentru hărțuire cu circumstanțe agravante.

Citește și: Anunțul armatei irakiene - Câte rachete iraniene au lovit bazele americane

Poliția din Los Angeles a verificat sediul SAG și a anunțat că nu a găsit dispozitive explozive.

Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists SAG-AFTRA) este o organizație profesională care reprezintă aproximativ 160.000 de actori de film și televiziune, jurnaliști, vedete radio, cântăreți și alți profesioniști din domeniu. Organizația a fost fondată în 2012 după ce Screen Actors Guild (creată în 1933) și Federația Americană a Artiștilor din Televiziune și Radio s-au unit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.