Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panică pe calea ferată: locomotiva trenului Cluj-Viena a luat foc

Ultima Ora breaking news

Călătorii trenului internațional Cluj-Napoca – Viena au fost evacuați, joi dimineață, în urma unui incendiu izbucnit la locomotiva garniturii. Locomotiva a fost decuplată, iar vagoanele s-au întors în Gara Cluj-Napoca.

Citește și: Selecționerul Norvegiei, declarație ȘOCANTĂ, după ce a văzut 30.000 de copii pe Arena Națională: Nu este corect

Reprezentanții ISU Cluj au declarat că pompierii sosiți la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate.

„Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca - Viena. Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport”, au spus sursele citate.

Acestea au precizat că nu au fost persoane rănite, iar flăcările au fost stinse de către pompieri, urmând să fie stabilite cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Locomotiva aparținea trenul internațional 143 Cluj-Napoca - Viena și a fost decuplată de garnitură, vagoanele fiind întoarse în Gara Cluj-Napoca.

Garniturii i se va atașa o nouă locomotivă pentru ca trenul să își poată continua călătoria spre capitala Austriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.