Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Panica s-a instalat la Moscova - Rușii se feresc de centrele comerciale

observator news
atac moscova

Gradul de frecventare a centrelor comerciale din Moscova și regiunea Moscovei a scăzut în zilele de 23 și 24 martie cu 28%, comparativ cu weeekendul anterior, a relatat, pentru RIA - Novosti, șeful Direcției pentru studii și consulting Focus Technologies, Mihail Vasilev.

Scăderea gradului de frecventare s-a produs după atacul terorist de la "Crocus City Hall" din regiunea Moscovei. Mulți cetățeni și-au amânat vizitele în centrele comerciale, ținând cont nu doar de problemele de securitate, ci și manifestându-și compasiunea față de familiile celor morți și răniți, a remarcat Vasilev.

"Mall Index (numărul de vizitatori la o mie de metri pătrați de spații comerciale) al centrelor comerciale din Moscova și regiunea Moscova în weekendul trecut a fost cu 28% mai mic decât în cel precedent. În medie pe Rusia, Mall Index al centrelor comerciale a fost mai mic cu 18% decât indicatorii weekendului precedent", a arătat Vasilev.

O parte dintre oameni și-au amânat de sâmbătă pentru duminică vizitele în centrele comerciale. "Gradul de vizitare a centrelor comerciale a fost duminică, comparativ cu ziua de sâmbătă, mai mare cu 7%", a precizat expertul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.