Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PAOK Salonik, în sferturile de finelă ale Cupei Greciei după ce a spulberat Panachaiki, cu 5-0

Facebook PAOK Salonic
PAOK Salonic

PAOK Salonic s-a calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Cupei Greciei după ce şi-a spulberat adversarul, Panachaiki, cu 5-0. În tur, echipa lui Răzvan Lucescu (49 de ani) oferise o mare surpriză neplăcută şi pierduse cu 2-1, în deplasare, contra divizionarei secunde, potrivit mediafax.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

Dacă în campionat defilează şi pare că nu are emoţii în a obţine titlul, PAOK avea o revanşă de luat după meciul tur. Una pe care a luat-o cu vârf şi îndesat graţie unei noi prestaţii foarte, foarte bune. Show-ul de pe "Toumba" a început cu un gol al lui Matos, în minutul 5, iar Jaba a făcut 2-0 în minutul 37. După pauză, Jaba a trecut la serviciu, Limions a marcat pentru 3-0 (minutul 46), iar acelaşi Jaba a reuşit şi dubla (minutul 54). 5-0, scorul final, a arătat tabela începând cu minutul 67, când a marcat şi Misic.

PAOK a devenit, astfel, a doua echipă calificată în sferturile de finală, după Panionios, învingătoare cu 1-1 şi 2-0 în dubla cu Giannina.

Anul trecut, PAOK a câştigat Cupa Greciei după o victorie cu AEK Atena, 2-0, într-un meci jucat după campionatul câştigat cu scandal de trupa din capitala elenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.