Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc a deplâns atentatul de la Mogadiscio şi s-a rugat pentru convertirea celor violenţi

EPA - AGERPRES
Papa Francisc

Papa Francisc a deplâns vehement atentatul comis la Mogadisco, în Somalia, care a provocat aproape 300 de morţi şi s-a rugat pentru convertirea celor care promovează violenţa, într-un mesaj citit miercuri la încheierea audienţei generale din Piaţa Sf. Petru, relatează EFE. Suveranul Pontif şi-a exprimat durerea faţă de această tragedie care, a spus el, "are ca ţintă o populaţia aflată deja în mare suferinţă".

"Mă rog pentru cei defuncţi pentru cei răniţi şi familiile lor şi pentru întreg poporul somalez şi mă rog cu fervoare pentru convertirea celor violenţi. Îi încurajez pe cei care cu mare greutate acţionează pentru instaurarea păcii pe aceste tărâmuri atât de încercate", a spus papa Francisc, anunţă Agerpres.

Un atac cu camion-capcană a avut loc în apropiere de hotelul Safari, situat în cunoscuta intersecţie K5, una din zonele cele mai populare ale capitalei şi unde se află numeroase birouri guvernamentale, hoteluri şi restaurante, în timp ce un alt doilea vehicul a explodat în aglomerata piaţă din districtul Wadajir. Atentatul poartă semnătura grupării teroriste islamice Al Shabab, care s-a afiliat în 2012 reţelei Al Qaida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.