Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Papa Francisc, la Consultația carismatică italiană: Să lucrăm, să mergem, să slujim împreună

vaticannews
papa francisc cruce
“Diviziunile” care încă există “nu ne împiedică să lucrăm, să mergem, să ne slujim reciproc”. Astfel a evidențiat papa Francisc în mesajul video pe care l-a trimis sâmbătă, 15 mai, în cursul dimineții, participanților la “Întâlnirea pentru un dialog fratern 2021”, organizată în modalitate on-line de Consultația carismatică italiană (Cci), formată din responsabili ai mișcării “Reînnoirea carismatică catolică” și de diferite Biserici evanghelice din Italia, conform vaticannews.va

Cetatea Vaticanului – A. Mărtinaș

15 mai 2021 – Vatican News.  “Fraternitatea în Cristos – Mergi la frații mei și spune-le: Mă urc la Tatăl meu și Tatăl vostru, la Dumnezeul meu și Dumnezeul vostru” (In 20,17) este tema propusă spre reflecție și dezbatere participanților la întâlnire.

“Dragi frați și surori, în această perioadă se desfășoară Consultația carismatică italiană. Aș vrea să mă apropii, să fiu cu voi, cel puțin cu un mesaj video” – a spus papa Francisc, evidențiind că întâlnirea propune tema fraternității, fiind o întâlnire a dialogului fratern.

Spunând că Isus ne trimite să vestim că El este cu noi, că se află înaintea Tatălui, că ne însoțește, pontiful a evidențiat că, în calitate de creștini, trebuie să lucrăm, să mergem împreună și să ne slujim reciproc fără a face explicite diviziunile care încă există. De asemenea, papa Francisc a asigurat de rugăciunea și de participarea sa în mod spiritual la această întâlnire pe care a definit-o „un important semn de fraternitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.